avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana12345@

Activitate Adriana12345@

Bună dimineața.Se pare ca am avut noroc ,am depus pentru ordonanța și pentru ca lucrurile au fost clare și am obținut exclusiva,și acest proces s-a terminat repede fără audierea fetei.Saptamana viitoare este gata hotărârea și putem sta liniștite!O zi frumoasă tuturor
Am renunțat sa aștept după hotărâre, am înaintat acțiunea pentru ordonanța de urgenta.Acum hotărârea poate sa vine când o fi,important este ca am câștigat și am scăpat de problema semnăturii lui care se cere peste tot

irina.pricop a scris:

Poate merita sa incercati si cu o minuta sa obtineti pasaportul si sa iesiti din tara. Dar definitiva si irevocabila sentinta devine dupa trecerea termenului de apel. Deci slabe sanse dar nu imposibile sa obtineti un certificat de grefa sau o minuta dupa ce devine definitiva si irevocabila. Depinde cand e data pronuntarii.

Bună ziua.Ani de zile am așteptat după declarații și procuri ,deci știu ca numai exista varianta asta.Intampinarea a dat-o asa ptr ca nu avea cum sa dovedească contrariul la tot ce am povestit eu acolo.Astazi înaintez cererea de ordonanța,programare la pașaport am pe 1 iulie,biletele pe 10 iulie
Mulțumesc!Asa am sa fac,am sa deschid ordonanță de urgenta cel mai bine.Va Mulțumesc pentru sfaturi.o zi frumoasa
Bună dimineața!Tatăl după ani de lipsa si neimplicarea s-a hotărât sa răspundă doar la intampinare,nu ar mai face efortul sa facă și procura pentru ieșire din tara.Se pot urgenta hotărârile domnule avocat Petrescu?Eu am întrebat asta avocatul meu și mi-a spus ca singura șansă este ordonanța de urgenta.Intreb pentru ca nu as vrea sa mai cheltuiesc alți bani pentru ca onorariul a fost plătit în totalitate chiar dacă s-a terminat la primul termen procesul.Multumesc
Bună!Am avut procesul pentru custodia exclusiva al fetitei mele,am primit de la tata întâmpinarea redactată de avocata ca este de acord cu ceea ce cerut,custodia exclusiva.Procesul s-a terminat la prima înfățișare,urmând ca zilele acestea sa dea sentința.Intrebarea mea ar fi , șanse sa am hotărâre definitiva și irevocabila pana pe 10 iulie?Am vrea sa plecam în vacanta și trebuie sa ii fac pașaport și sa pot pleca în vacanță.Multumesc