avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună!Am avut procesul pentru custodia exclusiva al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună!Am avut procesul pentru custodia exclusiva al fetitei mele,am ...

Bună!Am avut procesul pentru custodia exclusiva al fetitei mele,am primit de la tata întâmpinarea redactată de avocata ca este de acord cu ceea ce cerut,custodia exclusiva.Procesul s-a terminat la prima înfățișare,urmând ca zilele acestea sa dea sentința.Intrebarea mea ar fi , șanse sa am hotărâre definitiva și irevocabila pana pe 10 iulie?Am vrea sa plecam în vacanta și trebuie sa ii fac pașaport și sa pot pleca în vacanță.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana12345@ , utilizator 09:39, 7 Iunie 2022
Formulati cerere de urgentare a redactarii hotararii motivata cu acest argument.
Eu nu m-as baza ca vine pt ca nu e timp sa vina, sa o si legalizati ca defintiva.
Rugati-l pe tata sa va dea acordul pt pasaport si iesirea din tara.
Bună dimineața!Tatăl după ani de lipsa si neimplicarea s-a hotărât sa răspundă doar la intampinare,nu ar mai face efortul sa facă și procura pentru ieșire din tara.Se pot urgenta hotărârile domnule avocat Petrescu?Eu am întrebat asta avocatul meu și mi-a spus ca singura șansă este ordonanța de urgenta.Intreb pentru ca nu as vrea sa mai cheltuiesc alți bani pentru ca onorariul a fost plătit în totalitate chiar dacă s-a terminat la primul termen procesul.Multumesc
Nu cred ca aveți timp.
Doar dacă o redactează judecatorul în cel mult 2 zile ati avea șanse.

Daca el nu va da în scris trebuie ordonanța.
Și ordonanța trebuie depusă în 3-4 zile ca să aveți timp la limită.
Era bine sa fi deschis deja ordonanța de vreo 2 săptămâni.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc!Asa am sa fac,am sa deschid ordonanță de urgenta cel mai bine.Va Mulțumesc pentru sfaturi.o zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Hotarare katykati katykati Pentru ca o hotarare de divort sa devina definitiva si irevocabila care este termenul maxim de asteptare.care este termenul max pt a face apel 15 sau 30 zile? (vezi toată discuția)
Custodie copil NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua! Eu am divortat in anul 2004 de sotul meu, dar am obtinut custodia definitiva a fetitei mele in varsta de 13 ani, Hotararea de divort fiind ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copil alinus31 alinus31 Buna ziua! Am si eu o nelamurire.Si anume : sunt divortata de 7 ani , fata fiindu-mi incredintata spre ingrijire si crestere, dar tin sa precizez ca a ramas cu ... (vezi toată discuția)