avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate Jorj.eL

Activitate Jorj.eL

Multumesc pentru raspuns!
Salutare comunitate.

Cred ca ma chinui de ceva timp sa deschid un SRL cu asociat unic, am toate documentele (cred)

DOVADA_RESERVARE_DENUMIRE.pdf
ANEXA-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal.pdf
CARTE DE IDENTITATE
ANEXA_1.pdf
CERERE_INREGISTRARE.pdf
CONTRACT_INCHIRIERE_PENTRU_SEDIU_SOCIAL.pdf
DECLARATIE_BENEFICIARI_REALI.pdf
DECLARATIE_Model_2.pdf
DECLARATIE_OUG6.pdf
SPECIMEN_SEMNATURA2.pdf
SRL_STATUT.pdf (aici nu știu ce sa completez la cenzori. Trebuie sa trec contabilul, sau?)

Long story short, sunt absolvent al universității de ed. fizica si sport si vreau sa îmi fac eu un S.R.L. si sa dau lecții de tenis.

Domeniul principal de activitate este pregătire sportivă tenis, căruia îi corespunde grupa CAEN 855 - activitatea principală: clasa CAEN 8551 Învățământ în domeniul sportiv si recreațional;
- activități secundare: clasa CAEN 9311 Activități ale bazelor sportive

alte coduri nu stiu daca se vor aplica in viitor, sau daca le trec. Daca aveti vreo idee, sunt doar urechi.

Acum am o dilemă:

In ce ordine trebuie să depun actele? Întreb asta deoarece am observat ca am nevoie de o chitanță depunere capital social, pe care bănuiesc ca o iau de la banca. Ca sa iau aceasta chitanță trebuie sa deschid un cont iar contul se deschide pe baza unei dovezi I guess... I really need a little help. :)

Nu sunt zgârcit... am plătit bani pentru consultanta dar vreau sa duc la capăt singur procesul asta "complicat" si as avea nevoie si de un avocat/a care sa ma ajute după puțin cu contractele sau mai bine zis cu identificarea "metodei ideale" pentru încasarea veniturilor....

Mulțumesc!
Multumesc mult pentru raspuns!

Aș reveni încă o dată asupra subiectului privind casa de marcat.
Nu s-ar putea înlocui casa de marcat cu vechiul carnețel de chitanțe în care trebuie să scriu de mână sau cu o factura electronică?

Toata stima,
George
Salutare comunitate faina.

Am absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport și intenționez să înființez un club sportiv profesionist (SRL) de tenis. Am câteva întrebări la care nu am găsit răspuns și care mă blochează în momentul de față și v-aș fi recunoscător dacă m-ați putea ajuta cu niște sfaturi/răspunsuri.

Am ales corect codul CAEN principal - Invatamant in domeniul sportiv si recreational 8551?

Pentru a lucra ca antrenor într-un club sportiv profesionist (SRL), trebuie să am obligatoriu casă de marcat? Dacă nu, cum pot evita acest lucru?

Remunerare:
Care considerați că este cea mai eficientă/practică metodă de colaborare cu sportivii?

Abonament, Plata cotizației de membru al clubului, Facturarea la "n" număr de antrenamente? Cum mă sfătuiți să procedez în acest caz?

M-am gândit să fac 3 pachete de antrenamente și am căutat modele pe net, dar nu găsesc decât contracte de prestări servicii între firme.

Va multumesc mult pentru ajutor si pentru timpul acordat!