avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Club Sportiv Profesionist / Cum sa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Club Sportiv Profesionist / Cum sa?

Salutare comunitate faina.

Am absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport și intenționez să înființez un club sportiv profesionist (SRL) de tenis. Am câteva întrebări la care nu am găsit răspuns și care mă blochează în momentul de față și v-aș fi recunoscător dacă m-ați putea ajuta cu niște sfaturi/răspunsuri.

Am ales corect codul CAEN principal - Invatamant in domeniul sportiv si recreational 8551?

Pentru a lucra ca antrenor într-un club sportiv profesionist (SRL), trebuie să am obligatoriu casă de marcat? Dacă nu, cum pot evita acest lucru?

Remunerare:
Care considerați că este cea mai eficientă/practică metodă de colaborare cu sportivii?

Abonament, Plata cotizației de membru al clubului, Facturarea la "n" număr de antrenamente? Cum mă sfătuiți să procedez în acest caz?

M-am gândit să fac 3 pachete de antrenamente și am căutat modele pe net, dar nu găsesc decât contracte de prestări servicii între firme.


Va multumesc mult pentru ajutor si pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Jorj.eL , utilizator 21:12, 6 Iunie 2022
Buna ziua! Codul CAEN ales este cel potrivit. Pentru casa de marcat, vedeti OUG 28/1999. In acest sens, da, este obligatorie. Pentru tipul de abonament, este alegerea dvs si va puteti sfatui cu viitorul contabil. Contractele vi le poate face un avocat dupa ce infiintati societatea.
Multumesc mult pentru raspuns!

Aș reveni încă o dată asupra subiectului privind casa de marcat.
Nu s-ar putea înlocui casa de marcat cu vechiul carnețel de chitanțe în care trebuie să scriu de mână sau cu o factura electronică?

Toata stima,
George

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru antrenor de baschet? Shole Shole Buna ziua, am o mica intrebare, sunt antrenor de baschet si as vrea sa incep in curand sa fac antrenamente individuale. Eu as inchiria sala prin clubul in care ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)