avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate daniel.Daniel

Activitate daniel.Daniel

nota de transfer de atunci ar trebui sa existe un exwemolar la primul angajator si alt exemplar la cel care m-a preluat?
la angajare spune angajat cinformart 70 parca din CM.e o stampila nu se vede clar
SPUNE ASA:TRANSFERAT IN INTERESUL SERVICIULUI, ADRESA DE TRANSFER 321 DIN 29.09.1993/.uNDE AS PUTEA GASII NOTA RESPECTIVA?iAr figura cumva undeva al arhiva vechiului angajator? .Maiam asa conform cartii de munca IN PERIOADA DINTRE 1990 SI 1993 AM AVUT SPOR DE CONDITI GRELE conform nstructiunii 449 din 1990 cum ar fi 1,04.-1990 30,04.1991 3,5 % 1.-05 1991 -30,04 1992 7% ,si 1,05-1992-,10-5,1993 12% si 1,06.1993-29 septembrie 1993 spor de 14% cat ar echivala asta la vechime?mai exact imi lipseste perioada 28 s3eptembrie 1993 pana la 1,06 1995 .cat as recupera din sporul acela de conditii grele?Multumesc
Itm-ului de unde era înregistrată firma bănuiesc..Pai și cum demonstrez eu că am lucrat la ei perioada aia?O să mă creadă?Eu apar in 1994 că nou angajat i n cartea de munca deși am venit cu transfer.

Cornel Vasile a scris:

Adresati-va ITM-ului pentru a va elibera o adeverinta de vechime, situație valabila în cazul în care acel angajator s-a înregistrat la ITM.

adica cartea de munca a fost inchisa cu nota de transfer in 28 in august 1993 ;Nota de tarnsfer a fost ceruta de firma B privata catre firma A care era de stat care a operat atunci cartea de munca si a inchis-o cu transferat in interesul serviciului. Dar firma noua desi mi-a cerut transferul a uitat intre august 1993 si septembrie 10994 sa opereze transferul in Cartea de munca. Am fost platiti atunci cu bani in mana lunar .au mai fost inca cativa colegi de la timpul respectiv care au patit la fel si au perioada respectiva lipsa .Care e baza legala sa recuperez acel an ?Nota de transfer nu s-a mai regasit la cartea de munca .Firma era din Resita se numea TERRASAT si avea punct de lucru la Pitesti .Firma a vandut operatiunile in 2005 .Multumesc
Buna ziua.se da urmatorea speta.In 1993 am plecat cu nota de transfer din firma in firma B.In firma B transferul a fost operat dupa un an si jumatate.Asa au patit mai multi colegi angajati in timpul ala cu mine odata.Li s-a operat cartile de munca dupa mai mult de un an Firma B intre timp s-a desfiintat prin cumparere de alta firma .Cum pot recupera acea vechime din 1993 pana in 1994 ?Banii se dadeau atunci in mana fara sa semnam ceva.este vorba de o firma de cablu Un proces colectiv cu martori acei din perioada respeciva care au patit la fel?Sau ce trebuie sa fac sa scot acei ani sieu si colegii din perioada respectiva ?Multumesc