Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa vorbeasca cu profesoara de matematica, respectiv cu directoarea, totul in zadar. Raspunsul a fost ,, nu iti convine, muta-te la altă scoala”. Mentionez ca e scoala cu profil vocational, prin urmare copiii isi doresc sa fie acolo pentru ca le place. Mentionez ca si fiul meu si alti elevi au fost insultati in repetate randuri cand au cerut profesoarei sa le explice ceva, refuza sa arate testele si tezele corectate. La cea mai mica greseala li se anuleaza tot raspunsul. Fiul meu, posibil si altii, au facut gastrita pe fond nervos, din acest lucru. Am vrut sa merg sa vorbesc cu profesoara, dar fiul meu m-a implorat in lacrimi sa nu ma duc, deoarece va fi mai rau. Desigur am mai incercat o data sa vad o teza si m-a refuzat. Le-a spus copiilor ca daca la vara nu vor stii de 9, ii va pica și ca putem merge cu orice inspector, si sa corecteze oricine, ea tot nu ii va trece. inca o mentiune, nu li se explica cum sa aplice formulele, iar singurii copii care trec, sunt cei care fac pregatire cu ea. SUnt copii care fac pregatire cu alti profesori si tot nu trec.
Inteleg ca, in general copiilor nu le place matematica, da totusi, sunt 16 copii corigenti doar intr-o clasa.
Intrebarea mea este.. ce as putea face? Nu doresc sa mut copilul deoarece lui ii place,la scoala si se descurca.