avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel T.

Activitate Daniel T.

Ma bazez pe informațiile găsite peste tot despre despre cât te poate tine o lucrare. Am lucrări făcute acum mai bine de 10 ani fara probleme, răspundeți la intrebare, cât credeti ca ar trebui să vă tina o lucrare pe care platiti 200 de euro? Este cumva de unică folosință?

teoretic? e un dispozitiv medical personalizat. pe ce va bazati cand evaluati la 5 ani? (vorba lui Moromete). cat tine un bypass de cord? dar o valva mitrala?

Teoretic, o coroană dentară ar trebui să țină minim 5 ani. Dumneavoastră cât va așteptați să vă tina o lucrare dentară? Două luni?

adriandimitriu a scris:

cu scuze, dupa 2 ani? e cumva telefon mobil? dvs ati folosit dintele cum ati crezut de cuviinta. nici un cabinet nu garanteaza in acest fel.

Am înteles. Cand spuneti "depuneti" la ce aspect va referiți mai exact?

Mihăilă Sebastian a scris:

Dovezi care sa ateste infectia cauzata, lucrarea efectuata si data acesteia, suma platita etc. Dvs. depuneti tot ce aveti in acest sens.

Am înteles. De ce dovezi este nevoie pentru a susține acuzația mea? Dețin extrase de cont ale plăților către cabinetul respectiv. Acest cabinet deține istoricul radiografiilor, iar eu dețin CT ul in format mp4 pe CD. As dori sa fie cat mai amiabil și de comun acord.

Mihăilă Sebastian a scris:

Daca infectia este cauza modului defectuos al lucrarii efectuate de doctor si exista legatura de cauzalitate intre cele doua, atunci puteti notifica cabinetul pentru restituirea sumelor platite.

Recuperare suma cabinet medical lucrare efectuată defectuos.
Buna ziua! In urma cu 2 ani am început o lucrare la o măsea cariata. Varianta pe care mi a propus o doamna doctor a fost coroana peste dintele afectat + toate procedeele aferente. Costul lucrării a fost de 1000 de lei. După acești 2 ani, a apărut o durere foarte mare urmată de infectarea lucrării, infecție observată în urma CT ului si al radiografiilor. As dori sa mi recuperez suma in urma lucrării efectuată prost daca nu ajung la o înțelegere cu respectivul cabinet. Mulțumesc!