avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate RobertM197

Activitate RobertM197

mitabiciclista a scris:

Aveți un exemplar al dumneavoastră al contractului cu care să dovediți că ați vizionat doar primul apartament?

Nu pentru ca nu mi-a dat si nici nu m-a dus capul sa-i cer, a fost greseala mea. Dar urmeaza sa ma intalnesc cu acest om din nou pentru vizionarea altor apartamente tocmai pentru a face rost de contract apoi va pot da toate detaliiile.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Depinde cum e formulat contractul.daca s a specificat in contact doar adresa primului .apartament atunci nu sunt probleme,daca e trecut ca a fost vizionat si sl doilea in compania agentului atunci sunteti bun de plata..

Nu era trecuta a doua adresa dar din ce stiu eu ar trebui sa semnez in dreptul fiecarei adrese, nu mi-a mai dat acel contract la apartamentul in cauza. Multumesc mult pentru ajutor !
Buna ziua ! Navigand printre anunturile imobiliare de pe diferite site uri, am gasit un nene pe care l-am sunat ( am crezut ca este proprietar ) si cu care m-am si intalnit pentru a viziona apartamentul respectiv. La un momentdat in discutia purtata cu el mi-am dat seama ca este defapt un intermediar la o agentie de imobiliare si nu propietarul, m am lasat pacalit sa semnez un contract de exclusivitate cum ca nu am voie sa negociez cu proprietarii in lipsa lui si ca daca im voi cumpara va trebui sa si primeasca comisionul. Ideea este ca m-a dus intr-un bloc, la un apartament care arata jalnic iar dupa vizionare vad un apartament intr un bloc vis-a-vis de cel in care am fost care avea un anunt mare in geam “de vanzare” + numarul de telefon. Il fac atent la anunt ( prostia mea ) si imi spune “vreti sa sunam si la asta ?”. Pana la urma am fost si l-am vizionat dar nu i-am vazut rostul lui acolo, nu era in baza de date a agentiei la care el lucreaza si peste toate astea nu m-a ajutat cu absolut nimic. Propietarii sunt de acord si chiar ei m-au indemnat sa incheiem contractul fara el. Va rog, daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema. Daca voi incheia contractul fara el, ma poate da in judecata tinand cont de datele de mai sus ? Mentionez ca mi-am lasat in acel contract date din CI plus semnatura.