Clar ...nici nu sunt fan al agresivitatii dar stiti si rabdarea mea are limite uneori care le stapanesc cu greu . Voi incerca pe cale legala sa vad ce rezultate vor fi .
O sa iau legatura si cu politia locala sa vad ce raspuns imi dau , cu dispozitivele hmmm...daca am voie ...nu am mai vazut la nimeni si cu cauciucurileeee:)))))) nu ma risc
Buna ziua , am citit si tot citit si nu inteleg ...detin un garaj in chirie de la primarie ptr care imi platesc taxele , respectiv impozitul . De foarte multe ori gasesc permanent cate o masina parcata si daca indraznesc , cam greu cuvantul , sa i spun celui ce a parcat sa isi ia masina si sa ma lase sa ies din garaj ma lovesc de tot felul de amenintari ca el are voie ca nu e terenul meu ..etc ...Suprafata totala de iesit din garaj este undeva la 6 metri. Cui as putea sa ma adresez din politie sau ce ar trebui sa fac ca sa nu mai gasesc masina in fata garajului ? Posesorul masinii care o parcheaza (spre exemplu acum e parcata de 1 saptamana )mai detine un autoturism si pe aceasta o foloseste foarte rar. Multumesc pentru raspunsuri
Garajul se afla in spatele blocurilor