avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate GEORGETA25

Activitate GEORGETA25

Multumesc frumos pentru informatii
Clar ...nici nu sunt fan al agresivitatii dar stiti si rabdarea mea are limite uneori care le stapanesc cu greu . Voi incerca pe cale legala sa vad ce rezultate vor fi .
O sa iau legatura si cu politia locala sa vad ce raspuns imi dau , cu dispozitivele hmmm...daca am voie ...nu am mai vazut la nimeni si cu cauciucurileeee:)))))) nu ma risc
Multumesc , o sa fac si asta
Buna ziua , am citit si tot citit si nu inteleg ...detin un garaj in chirie de la primarie ptr care imi platesc taxele , respectiv impozitul . De foarte multe ori gasesc permanent cate o masina parcata si daca indraznesc , cam greu cuvantul , sa i spun celui ce a parcat sa isi ia masina si sa ma lase sa ies din garaj ma lovesc de tot felul de amenintari ca el are voie ca nu e terenul meu ..etc ...Suprafata totala de iesit din garaj este undeva la 6 metri. Cui as putea sa ma adresez din politie sau ce ar trebui sa fac ca sa nu mai gasesc masina in fata garajului ? Posesorul masinii care o parcheaza (spre exemplu acum e parcata de 1 saptamana )mai detine un autoturism si pe aceasta o foloseste foarte rar. Multumesc pentru raspunsuri
Garajul se afla in spatele blocurilor