Buna ziua , am citit si tot citit si nu inteleg ...detin un garaj in chirie de la primarie ptr care imi platesc taxele , respectiv impozitul . De foarte multe ori gasesc permanent cate o masina parcata si daca indraznesc , cam greu cuvantul , sa i spun celui ce a parcat sa isi ia masina si sa ma lase sa ies din garaj ma lovesc de tot felul de amenintari ca el are voie ca nu e terenul meu ..etc ...Suprafata totala de iesit din garaj este undeva la 6 metri. Cui as putea sa ma adresez din politie sau ce ar trebui sa fac ca sa nu mai gasesc masina in fata garajului ? Posesorul masinii care o parcheaza (spre exemplu acum e parcata de 1 saptamana )mai detine un autoturism si pe aceasta o foloseste foarte rar. Multumesc pentru raspunsuri
Garajul se afla in spatele blocurilor
Daca platiti chirie la primarie pentru locul de parcare respectiv, primaria este cea care trebuie sa va rezolve problema. Sesizati primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
1. Telefoane la politia locala, de fiecare data.
2. Montați dispozitive mobile, care se fixează în beton și pe care sa le lăsați ridicate, astfel încât sa nu se mai poată parca.
3. Desumflat cauciucurile.
O sa iau legatura si cu politia locala sa vad ce raspuns imi dau , cu dispozitivele hmmm...daca am voie ...nu am mai vazut la nimeni si cu cauciucurileeee:)))))) nu ma risc
Accesul la garaj blocat
Am un garaj(proprietate) situat la parterul blocului in care locuiesc si uneori accesul meu in garaj este limitat de masini parcate aiurea,mai grav este atunci ... (vezi toată discuția)
Despre parcare
sanducrist
gasesc mereu masina cu oglinzile stranse / cu stergatoarele ridicate / cu rotile dezumflate / cu biletele prin care sunt avertizata sa nu mai parchez ... (vezi toată discuția)