avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accesul la garaj blocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accesul la garaj blocat

Am un garaj(proprietate) situat la parterul blocului in care locuiesc si uneori accesul meu in garaj este limitat de masini parcate aiurea,mai grav este atunci cand masina trebuie scoasa.Ce pot face,legal,inpotriva celor care imi blocheaza usa garajului???.
Cel mai recent răspuns: mibco , utilizator 18:26, 13 Octombrie 2005
practic nimic, deaceea sunt atatea situatii in care cei care parcheaza "aiurea" blocand alte persoane se trezesc cu rotile desumflate sau sparte.
totusi nu mi se pare o solutie sa ma cert cu toti nesimtiti
legal, nimic.
puteti incerca cu niste avertizari de genul "nu parcati, garaj" sau altele.
daca garajul are autorizatie si este proprietate puteti avertiza cu placute speciale si normal nu este voie ca altii sa parcheze in dreptul garajului dvs. inclusiv in codul rutier este specificat ca nu ai voie sa stationezi in dreptul cailor de acces ale proprietatilor private.
este autorizat,este proprietate,este la parterul blocului in care locuiesc...deci vecini stiu ca este proprietatea mea,dar uni ignora toate astea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Blocare acces spatiu comercial prin parcarea masinii pe trotuar paladin85 paladin85 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu drepturile mele asupra caii de acces in spatiul comercial (proprietate, situat la parterul unui bloc cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Blocare acces garaj ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Aseara am fost in vizita la parinti mei si de obicei parchez pe aleea unui garaj unde o firma are inchiriat spatiul respectiv. Baietii care au ... (vezi toată discuția)