Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi spune motivul pentru care am fost oprit. După ce am predat documentele agentul de poliție mi a spus ca am fost înregistrat de aparatul radar aflat la km X in afara localității circulând cu viteza de 158 de km pe ora și ca mi va retine permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile. Fetița noastra cea mica este încadrată cu handicap grad 1 având diabet tip 1 insulino-dependent și pe tot parcursul drumului a avut glicemii( pot demonstra cu graficul de glicemii pe care îl avem de la senzorul montat pe abdomen) foarte mari având o stare de rău permanenta motiv pentru care am oprit de foarte multe ori schimbându ne la volan când eu când sotia( doar eu ii fac injecțiile cu insulina fetei) . Una dintre opriri și schimbări la volan a fost făcută chiar in acea zona dar nu știm cu exactitate unde s a produs și unde era acel radar. Întrebarea mea este cum pot afla cine conducea in momentul in care masina a fost înregistrată de acel aparat radar aflat in afara localității , eu sau soția, având in vedere ca am fost opriți după mai mulți km parcurși de un alt echipaj nu de cel care a înregistrat abaterea? Va multumesc anticipat pentru răspunsuri!