avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea Oreavu din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea Oreavu din județul ...

Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi spune motivul pentru care am fost oprit. După ce am predat documentele agentul de poliție mi a spus ca am fost înregistrat de aparatul radar aflat la km X in afara localității circulând cu viteza de 158 de km pe ora și ca mi va retine permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile. Fetița noastra cea mica este încadrată cu handicap grad 1 având diabet tip 1 insulino-dependent și pe tot parcursul drumului a avut glicemii( pot demonstra cu graficul de glicemii pe care îl avem de la senzorul montat pe abdomen) foarte mari având o stare de rău permanenta motiv pentru care am oprit de foarte multe ori schimbându ne la volan când eu când sotia( doar eu ii fac injecțiile cu insulina fetei) . Una dintre opriri și schimbări la volan a fost făcută chiar in acea zona dar nu știm cu exactitate unde s a produs și unde era acel radar. Întrebarea mea este cum pot afla cine conducea in momentul in care masina a fost înregistrată de acel aparat radar aflat in afara localității , eu sau soția, având in vedere ca am fost opriți după mai mulți km parcurși de un alt echipaj nu de cel care a înregistrat abaterea? Va multumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:06, 4 Iulie 2022
Cred ca la volan putea fi oricare dintre cei doi........
Puteti depune plingere contraventionala impotriva PV de contraventie si cereti, conform art. 121 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 sa se depuna la dosar (vi se va transmite in copie, prin intimpinare) proba video a faptei savirsite de dvs.
Vizionati dupa aceea filmul si daca nu erati dvs. la volan, certi anularea PV de contraventie in raspunsul la intimpinare si apoi la prima infatisare in instanta. Cu acea ocazie, a vizionarii, veti observa si alte amanunte care va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar fix KaPyK KaPyK Am fost instiintat ca pe data de 20/09/2008 am fost inregistrat cu camera fixa din Pufesti/Vrancea cu 107 km la ora in localitate si am primit procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal Bolat Cristian Bolat Cristian pot contesta in instanta si ce sanse de castig am,un proces verbal incheiat in 13 .10. 2017,primit prin posta la domiciliu in data 24.10.2017,referitor la ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)