avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate ionutdin99

Activitate ionutdin99

Multumesc pentru raspuns, Cu privire la varsta, pensia se intrerupe cand implinesc 26 de ani, sau 27? Nu imi este clar din formularea lor.
Beneficiez de pensie de urmas, si am terminat un program de masterat. As dori sa ma inscriu la un al doilea program de master. In situatia in care incetez studiile dupa primul an, voi avea vreo problema cu legea pentru ca nu le-am dus pana la incheiere? De asemenea, pensia se intrerupe cand implinesc 26 de ani, sau 27?
Doresc sa fac un contract de comodat pentru masina mea, si sa trec o persoana in talon ca utilizator. In cazul in care conform clauzelor la care am cazut de acord, contractul s-ar desface iar persoana respectiva nu ar mai avea drept de utilizator, care ar fi procedura prin care as putea scoate utilizatorul de pe talon? Cu ce fel de acte ar trebui sa ma prezint la DRPCIV?
Buna ziua! Am cumparat o masina la mana a doua. Proprietarul a completat rubrica de instrainare in talon cu numele meu si cu data in care am incheiat formalitatile. Pot circula cu masina timp de 30 de zile, cu talonul vechi, in conditiile date, sau trebuie sa astept pana finalizez inmatricularea pe numele meu?