avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Circulare cu talon vechi 30 de zile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Circulare cu talon vechi 30 de zile

Buna ziua! Am cumparat o masina la mana a doua. Proprietarul a completat rubrica de instrainare in talon cu numele meu si cu data in care am incheiat formalitatile. Pot circula cu masina timp de 30 de zile, cu talonul vechi, in conditiile date, sau trebuie sa astept pana finalizez inmatricularea pe numele meu?
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2022
ionutdin99, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:54, 5 Iulie 2022
Este necesar sa desfasurati procedura de inmatrulare la serviciul de la politia rutiera,unde veti preda talonul,vi se va elibera dovada inlocuitoare pana veti primi prin corespondenta postala noul talon pe numele dv
succes !
puteti circula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot circula cu mașina dacă talonul are trecuta data înstrăinării si au trecut cele 30 de zile precizate in lege? Safranero Safranero Am achiziționat o mașină în luna iulie (22 iulie mai exact) in momentul respectiv fostul proprietar a scris înstrăinat si data înstrăinării pe talon ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)