buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... la data.... doar a pus semnatura sa.
Intrebarea este daca pot circula cu cu ia asa,si in cazul ca ma opreste politia si imi cere talonul poate sa mi-l retina pentru ca nu este completata rubrica instrainat catre... la data ...
MULTUMESC
Talonul poate fi retinut pentru ca nu este intocmit pe numele dv
Daca desfasurati intreaga procedura de inmatriculare auto,in calitate de proprietar al bunului auto,schimbati la SPR evidenta auto si talonul
Pai de ce sa vi-l retina ? De unde sa stie politistul ca auto vi s-a vandut ? Puteti circula asa, cu talonul pe numele vechiului proprietar, insa ar trebui s-o inmatriculati in 30 de zile pe numele dvs sau nu veti inmatricula masina pe numele dvs ?
o so inmatriculez dar nu acum ca nu am bani si cele 30 de zile au expirat,pot sa mai circul cu masina asa macar o luna de zile?io am cumparat masina luna trecuta pe 4 decembrie.
yo ca sa dovedesc ca masina este a mea trebui sa prezint contractul v/c iar pe contract scrie data cand am cumparato adica pe 4 decembrie si cum masina nu este inmatriculata yo ce pot sa raspund?
sunt incepator si as vrea sa aflu mai multe detalii!!
[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Nu trebuie sa dovediti ca sunteti proprietarul masinii, trebuie sa aveti acte valabile, asigurare RCA, permis de conducere si certificat de inmatriculare. Faptul ca nu ati inmatriculat masina in termen de 30 de zile de la cumparare este alta treaba. Puteti circula cu masina, nu este interzis iar daca sunteti verificat in trafic puteti declara ca masina v-a fost data de o persoana cunoscuta ceea ce nu este o minciuna. Intre timp faceti rost de bani si finalizati inmatricularea.