avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare autoturism,an fabricatie 1996, cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare autoturism,an fabricatie 1996, cumparat in Noiembrie 2014

Buna ziua,

Cat timp pot circula cu autoturismul pe numele vechiului proprietar,daca am inregistrat autoturismul la administratia financiara si care sunt taxele care trebuiesc platite pentru inmatriculare pe numele nostru.

Multumesc.O zi minunata.#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:26, 4 Septembrie 2015
Termenul legal pentru inmatriculare este de 30 de zile.
Daca fostul proprietar nu a inscris pe talon "instrainat catre.....data......" puteti circula pana vi se retine talonul.

Pentru taxe
[ link extern ]

In mod sigur nu s-a plati taxa de mediu si pe care veti fi obligat sa o platiti .
Pentru un vehicul din 1996 poate ajunge mai mult decat pretul achitat pe masina.
Termenul legal pentru fina;lizat procedura de inmatriculare auto este de 30 zile de la data intocmirii documentului de achizitie
Daca vanzatorul nu a completat rubrica speciala instrainat la data x lui y,puteti circula cu auto cat timp aveti RCA si ITP valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru auto SilvianD SilvianD Buna seara! Am cumparat un auto BMW 320d e46, din 2004, de la verisoara mea, care il cumparase de la firma prietenului ei. Am facut contract de V-C, am lasat ... (vezi toată discuția)
Termen inmatriculare masina + sanctiuni Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Am achitionat o masina in Bucuresti la mana a doua ce trebuie sa o inmatriculez. As dori sa stiu daca se intampla ceva daca nu o pot inmatricula ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)