Am achiziționat o mașină în luna iulie (22 iulie mai exact) in momentul respectiv fostul proprietar a scris înstrăinat si data înstrăinării pe talon cum e normal, când am preluat mașina. Eu am fost la primărie si am inceput demersurile pentru înmatriculare (mai precis am adăugat-o la Taxe si impozite, nu am primit nimic la schimb de la doamna de la ghișeu). Am programare făcută la DRPCIV pe data de 3 octombrie, dar au trecut 30 de zile de la data achiziționării si am înțeles că talonul mașinii nu mai este valabil. Întrebarea mea este: pot circula cu mașina până când reușesc să o înmatriculez legal pentru a avea un talon valabil?
Nu este de preferat sa mai circulati pe drumurile publice in conditiile mentionate,deoarece,in caz de control documentele vehiculului vor fi retinute,iar recuperarea acestora ar implica timp,stress
Finalizati procedura de inmatriculare auto,vi se va elibera document inlocuitor talon cu care veti putea circula pana vi se comunica postal talonul pe numele dv
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)