avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Sabina26

Activitate Sabina26

Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina maria. sunt menționate urmatoarele in punctele destinate încetării contractului:-In cazul in care nu-și îndeplinesc obligatia de achitarein termenele stabilite,banca va trimite o solicitare de plată
-in cazul neplatii in termen de 30 zile banca va trimite o somație de plată
In cazul in care nu se achita contravaloarea prezentului contract parinti împuternicesc banca renuntand la orice drept asupra unității,banca este împuternicită să dispună de unitate si hotaraste ce face cu ele mai deoparte (donare,distrugere)
- distrugerea sau donarea nu scuteste părintele de plata contravalorii kitului sau serviciilor de testare,stocare pana la momentul distrugerii.
Intrebarea mea este pot rezilia contractul fara a fi obligată sa platesc suma integrala a contractului(18 ani) , există vreo "portita de scăpare"?
Am sunat la ei si mi sa spus ca orice as face trebuie sa platesc pentru cei 18 ani altfel in caz de neplata se vor pune propriri pe salariu chiar daca banca va avea si drept asupra acelor unități.multumesc