avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina ...

Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina maria. sunt menționate urmatoarele in punctele destinate încetării contractului:-In cazul in care nu-și îndeplinesc obligatia de achitarein termenele stabilite,banca va trimite o solicitare de plată
-in cazul neplatii in termen de 30 zile banca va trimite o somație de plată
In cazul in care nu se achita contravaloarea prezentului contract parinti împuternicesc banca renuntand la orice drept asupra unității,banca este împuternicită să dispună de unitate si hotaraste ce face cu ele mai deoparte (donare,distrugere)
- distrugerea sau donarea nu scuteste părintele de plata contravalorii kitului sau serviciilor de testare,stocare pana la momentul distrugerii.
Intrebarea mea este pot rezilia contractul fara a fi obligată sa platesc suma integrala a contractului(18 ani) , există vreo "portita de scăpare"?
Am sunat la ei si mi sa spus ca orice as face trebuie sa platesc pentru cei 18 ani altfel in caz de neplata se vor pune propriri pe salariu chiar daca banca va avea si drept asupra acelor unități.multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:10, 5 Iulie 2022
Buna ziua, ceea ce ati redat dvs in mesaj sunt cauze de incetare a contractului din culpa beneficiarului, in principal pentru neplata. Trebuie analizat intreg contractul, nu doar fragmente pentru a va putea fi furnizate conditiile rezilierii dorite de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract prelevare celule stem la nastere tidaniel tidaniel Buna ziua, Am încheiat un contract de prelevare celule stem la naștere cu o bancă de celule stem din România în urmă cu câteva luni. Banca are ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți? JuristAmator JuristAmator Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract celule stem, regina maria. bună ziua, aș ... IonutMilas IonutMilas Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze ... (vezi toată discuția)