avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș ...

Reziliere contract celule stem, Regina Maria.
Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze contradictorii, zic eu.
1. Părintele și copilul nu au dreptul de a înceta unilateral contractul dar pot solicita transferul conform prezentului contract.
2. În cazul în care ulterior semnării contractului părintele dorește sa rezilieze unilateral contractul sau renunță la colectare, atunci va fi obligat să achite suma de 420 de lei plus TVA cel târziu la data solicitării rezilierii unilaterale sau în termen de 3 zile de la naștere dacă se renunță la colectare.
Întrebarea mea este: POT SAU NU SĂ REZILIEZ ACEST CONTRACT?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 15:31, 10 August 2021
În cazul în care ulterior semnării contractului părintele dorește sa rezilieze unilateral contractul... atunci va fi obligat să achite suma de 420 de lei plus TVA cel târziu la data solicitării rezilierii unilaterale

Eu inteleg ca puteti rezilia acel contract conform a ceea ce am copiat mai sus dar le datorati 420 lei plus TVA.

Faceti o solicitare la dumnealor in baza a ceea ce am scris mai sus si vedeti raspunsul.

Daca nu... va puteti adresa ANPC.
Buna ziua,

Conform celor mentionate de dvs. la punctele 1 si 2, reiese ca nu aveti dreptul de a inceta unilateral contractul, dar aveti posibilitatea de a-l rezilia cu obligatia de a achita suma de 420 lei plus TVA.

Rezilierea consta in desfacerea contractului, doar în cazul în care una dintre obligațiile reciproce nu a fost executată, menținându-se acele efecte ale contractului care s-au produs până la data desfacerii lui.

Practic, puteti rezilia contractul daca Regina Maria nu si-a indeplinit una din obligatiile contractuale.

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina ... Sabina26 Sabina26 Buna ziua doresc rezilierea contractului de celule stem cu regina maria. sunt menționate urmatoarele in punctele destinate încetării contractului:-In cazul ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți? JuristAmator JuristAmator Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am ... (vezi toată discuția)
Incetare contract regina maria alora005 alora005 Buna ziua. Am urmatoarea problema cu Centrul Medical Unirea (Regina Maria) Pe 07.04.2021 am facut online un contract cu Centrul Medical Unirea (Regina Maria) ... (vezi toată discuția)