avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate Manae98

Activitate Manae98



latka a scris:

Avea și atunci, numai că nu interesează pe cei de la primarii, ei iau impozit. Posibil să aibă și înmatricularea suspendată, dacă cel care a avut-o anterior nu a transcris-o pe numele său în maxim 90 de zile. A luat teapa, da teapa mai departe.

Nu sunt genul asta de om , dar ma obliga , am plătit mașina 5000€ nu-i ca și cum i-am luat din drum , l-am sunat și mi-a zis ca nu știa , dar dacă as ajunge la un proces, el nu avea obligația legal sa o înmatriculeze in 90 de zile ? Ceea ce nu a făcut defapt.
Salutare! De curând am cumpărat o mașina Un Mercedez Benz c200 , mi-a plăcut mașina așa ca am cumparat-o! Respectivul nu era proprietarul mașinii pe carte de identitate , dar in schimb o avea înregistrată la impozite și taxe.
Toate actele au fost in regula , mi-a dat contractul de înstrăinare-dobândire cu ștampilele de la impozite și taxe de la proprietarul mașini , cu ieșire și intrare la omul de la care am luat-o eu! In principiu totul a fost in regula , când am fost sa transcriu mașina m-i sa spus ca are sechestru pus.
La momentul vânzării mașina nu avea sechestru. Dar având alți 2 proprietari după mașina nefiind transcrisa, acum are sechestru , cum e posibil?