avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian 77

Activitate Ciprian 77

Exista si varianta testamentului?
Buna ziua!Am o fata din prima casatorie si un baiat din cea dea doua casatorie.Fata e cu mama ei plecata in strainatate are domiciliul in afara tarii.As vrea sa stiu ce trebuie facut pt a fi sigur ca tot ce am realizat impreuna cu cea de a doua sotie ii revine baiatului .Pamantul pe care am construit casa a fost al actualei sotii iar casa am construit o impreuna
Mulțumesc
Bună ziua. În 2018 am făcut o refinanțare la un credit în Italia în 2019 după un proces cu patronul la care lucram am pierdut locul de munca. Întors în tara am continuat sa plătesc pt o perioada de doi atât timp cât am avut de luat bani din urma procesului cu patronul. Am sunat banca le am trimis acte prin care rezulta cum am pierdut munca fluturaș din România unde lucrez. Acum o luna m a contactat un avocat al băncii propunând mi sa restitui 4500 de euro din 12000 restanți și se închide conflictul. Vroia banii într o săptămână, dar nu afost posibil pt ca acum am reușit sa fac împrumutul. Ce trebuie făcut?a trecut săptămâna care mi a dat termen.