Aveti perfecta dreptate, speranta moare ultima. Eu speram doar sa aflu daca exista vreun caz fericit care a reusit sa treaca cu bine prin aceeasi experienta.
Multumesc frumos. Asta era si intentia mea odata ce voi avea sansa sa ajung in tara. Mai nou am aflat ca problema reala e legata de inaltimea acceptata pentru blocul nostru, dat fiind ca e inconjurat de cladiri mult mai mici in inaltime. Concret asta ar fi motivul pt care inchiderea terasei ar echivala cu 'Cresterea in regimul de inaltime ' al blocului nostru si de aici toata drama.
Desigur ca numai cu proiect si numai cu firma autorizata. Intrebarea mea era daca e posibil de obtinut autorizatie de constructie, intrucat am inteles ca e prevazut in proiect etajul respectiv ca etaj retras si asta ar complica lucrurile, intrucat daca ar fi sa inchid balconul pentru autorizare ar insemna sa incalce ceea ce este in proiect. Nu ma pricep ft bine la legislatie, de aici si intrebarea mea.
Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul etaj, retras cu terasa partial acoperita.
Doresc sa inchid balconul cu termopan si acoperis tip sandwich din isopan, insa am inteles ca terasa nu poate fi inchisa intrucat exista autorizatie de constructie doar ca etaj retras, iar inchiderea terasei ar intra in conflict cu acest aspect conform unor reglementari urbanistice.
Ma puteti sfatui ce pot face ca totusi sa pot obtine autorizatie pt inchidere terasa?