avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul ...

Buna ziua,

Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, la ultimul etaj, retras cu terasa partial acoperita.
Doresc sa inchid balconul cu termopan si acoperis tip sandwich din isopan, insa am inteles ca terasa nu poate fi inchisa intrucat exista autorizatie de constructie doar ca etaj retras, iar inchiderea terasei ar intra in conflict cu acest aspect conform unor reglementari urbanistice.

Ma puteti sfatui ce pot face ca totusi sa pot obtine autorizatie pt inchidere terasa?
Cel mai recent răspuns: florentinm , utilizator 11:10, 20 Iulie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna intrebare !
Pai aici v-ati gasit sa intrebati? Nu va suparati...
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
Adam Grecu, utilizator
Da, si aici, pt ca nu sunt in tara si nu pot merge personal la primarie sa intreb. Trebuie sa incerc toate variantele online momentan.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, daca nu sunteti in tara, este mai greu.
Ar trebui sa imputerniciti, aici in tara/localitate, pe cineva sa va reprezinte interesele. Acum, daca nu sunteti in tara, iar este mai greu de intocmit acea imputernicire...
Intr-adevar, doar la Primaria locala, la Disciplina in constructii ati putea discuta ceea ce doriti sa faceti. Mai trebuie vazut daca si alti proprietari - cu imobile asemanatoare, au avut astfel de initiative si poate mergeti pe "o carare batuta".
Aici pe forum, doar intamplator va poate raspunde cineva, ceva concret, dar nu se stie !
Succes!
Multumesc frumos, exact asta si planuiam. O informatie de colo, una de dincolo pana ajung in tara si incep pasii concreti.
Buna ziua! Puteti face o procura,de preferat cu apostila, pe numele unei rude sau prieten la un notariat in orasul in care locuiti acum.Persoana respectiva se poate ocupa linistita in tara de problema dvs.Sau puteti trimite un email la primaria localitatii in care locuiti in Romania.O sa primiti cu siguranta raspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2022
Alexandrarares, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie de sticla pe terasa oanastanciu85 oanastanciu85 Buna ziua,am o întrebare.vrem sa achiziționăm un apartament de 60 mp cu o terasa de 60 mp.dorim sa închidem o parte a terasei cu pereți și acoperiș de ... (vezi toată discuția)
Inchidere terasa prin proiectul de reabilitare termica T.Alex T.Alex Inchidere balcon+terasa prin proiectul de reabilitare termica a primariei de sector. Apelez la amabilitatea si cunostintele dvs pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Inchidere terasa la un bloc Dan-2000 Dan-2000 Am un apartament la ultimul etaj (retras), care are si o terasa destul de mare (terasa nu are acoperis, e marcata in cadastru ca si “terasa”). Cum as putea ... (vezi toată discuția)