avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Spinnin

Activitate Spinnin

Bună ziua, am închiriat de curând o locaţie din administraţia consiliului local al comunei, între locaţia mea şi cel mai apropiat bloc ne desparte o locaţie de aprox 120mp ( fost teren de handbal ) , de câţiva ani exista o familie în bloc care ocupă abuziv acea locaţie cu material lemnos şi diverse obiecte personale ( haine întinse pe sârme, etc) .
Am încercat să mă înţeleg amiabil cu acei oameni explicându-le că eu nu am nevoie de locul acela pentru că nu deţin acte şi pentru loc dar nu mi se pare ok din moment ce eu am o locaţie închiriată acolo ei să îşi parcheze maşinile şi să îşi pună obictele personale în faţa locaţiei mele fără ca ei, la rândul lor să deţină autorizaţie sau altceva în acest sens.
Ce ar fii de făcut în această situaţie ?
Răspuns la discuția Spaţiu sanitar bar
Şi mai apoi vin cu întrebarea, magazinele alimentare care la rândul lor servesc aceleaşi băuturi ca şi mine la un bar ( suc , bere, doze, sticle, etc ) , ele nu servesc clienţi? De ce nu sunt obligate să deţină spaţiu sanitar?

Mulţumesc pentru răspuns.

POPA GHEORGHE a scris:

Nu conteaza daca veti comercializa produse ambalate sau nu. Fiind bar veti servi clienti, caz in care grupul sanitar este obligatoriu. Fara acesta nu veti primi autorizatie sanitara de functionare de la DJSP si autorizatie de functionare de la primarie.

Bună ziua.
Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală.
Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe care îl deţin nu am posibilitatea de amenajare spaţiu sanitar, din ce am înţeles prin discuţii cu anumiţi jurişti , pentru punerea în vânzare de produse ambalate nu este obligatoriu spaţiu sanitar.
Sau dacă aveţi idei de alte posibilităti, ascult cu mare drag, mulţumesc.