avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ocupare abuzivă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ocupare abuzivă

Bună ziua, am închiriat de curând o locaţie din administraţia consiliului local al comunei, între locaţia mea şi cel mai apropiat bloc ne desparte o locaţie de aprox 120mp ( fost teren de handbal ) , de câţiva ani exista o familie în bloc care ocupă abuziv acea locaţie cu material lemnos şi diverse obiecte personale ( haine întinse pe sârme, etc) .
Am încercat să mă înţeleg amiabil cu acei oameni explicându-le că eu nu am nevoie de locul acela pentru că nu deţin acte şi pentru loc dar nu mi se pare ok din moment ce eu am o locaţie închiriată acolo ei să îşi parcheze maşinile şi să îşi pună obictele personale în faţa locaţiei mele fără ca ei, la rândul lor să deţină autorizaţie sau altceva în acest sens.
Ce ar fii de făcut în această situaţie ?
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2022
Spinnin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:49, 19 Septembrie 2022
Sesizati official autoritatile proprietar al terenului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii și amenințări din cauza parcării. pot depune plângere penală împotriva celui care mi le adresează? Stefan97 Stefan97 Buna ziua ! Am fost injurat si amenintat in repetate randuri de catre patronul unui magazin , deoarece refuz sa imi parchez masina in alta parte decat in fata ... (vezi toată discuția)
Spatiu verde si locuri de parcare pentru bloc maricatalin maricatalin Buna seara! Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, construit in 2015. In jurul blocului sunt plantati doar cativa copacei, fara un alt spatiu verde. ... (vezi toată discuția)
Cine verifica asociatiile de proprietari? andreeaene andreeaene buna ziua, am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria. dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile ... (vezi toată discuția)