avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate Utilizartor6288119

Activitate Utilizartor6288119

Mulțumesc frumos pentru răspuns!]
Cum nu cunoașteți situația este ușor să vă dați cu părerea.Pana a întâmpina dificultăți financiare am fost mereu un om care și-a achitat obligațiile la timp și anumite credite anticipat.Faptul ca am rămas fără job în prezent după o vechime de 10 ani în cadrul companiei și să rămâi fără un venit de 10.000 lei pe lună nu este tocmai simplu,astfel mi-aș fi respectat incontinuare obligațiile fără a fi nevoie de soluții din partea lor.
Sunt deja în căutarea unui job de când am rămas fără loc de muncă.Nu am pretenția de la bănci să mi se șteargă datoriile am nevoie doar de o soluție pentru o perioadă scurtă de timp până rezolv această situație.
Bună ziua,revin cu o întrebare către dvs în speranța în care mă puteți ajuta.In urmă cu câteva luni am apelat la bancă pentru o restructurare având 2 credite la bănci diferite la ambele credite mi s-a acordat perioada de grație, după perioada de grație am plătit 2 luni.Acum din nefericire angajatorul m-a dat afară,am încercat să vorbesc cu băncile să le trimit decizia de demitere dar mi s-a spus ca nu mi se mai pot oferi soluții deoarece am beneficiat deja de restructurare.Cum pot proceda acum dacă eu nu mai am venit și nu am din ce să achit ratele.La toate astea se adaugă faptul ca am și o pensie alimentara de plătit cu sentința de 16,6% pentru copil deoarece mai am un copil în întreținere.Va rog sa ma ajutați cu un sfat!