Am încheiat un contract prestări servicii pentru intermedierea vânzării unui imobil și am fost și am vizionat doua apartamente intr-un cartier rezidential la un dezvoltător, cu o agenție. Domnul agent ne-a spus că are același model de apartament si la alte etaje și în blocul de lângă. Pe moment nu am mai dorit să vizionam și alte apartamente.
Mai târziu am venit cu o altă agenție și ne-a arătat în blocul de lângă același model de apartament cu o altă orientare (pe acesta nu l am vizionat cu prima agenție).
Ulterior primul agent ne a contactat și ne-a amenințat că ne da în judecată pentru că am văzut mai întâi cu dânsul modelul de apartament respectiv și eram obligați să cumpărăm cu el pentru că așa menționează contractul.
Cât privește contractul, eu am primit de la el un exemplar necomplet si dansul l a păstrat pe cel completat. Ne a spus că el a completat acolo că noi am vizionat cu el un model de apartament și nu un apartament anume și că nu contează la ce etaj/bloc am fi mers după, cu alte agenții, obligația noastra era fața de prima agenție să cumpărăm apartamentul prin ea.