Buna seara,am un spatiu comercial de 30 mp la parterul unui bloc si anul acesta am stabilit un impozit de 1554.00 lei ,anul trecut in noiembrie am primit o notificare de la primarie sa fac o evaluare a cladirii.Evaluatorul imi cere 1500 lei pentru o evaluare valabila 5 ani dar am citit ca de anul viitor impozitele se vor calcula dupa grila notarilor.Va rog frumos ,doresc un sfat cum ar fi mai economic ,sa las anul acesta impozitul stabili sa sa fac evaluarea.Va multumesc
In contractul de comodat scrie ca se poate subinchiria ,dar comodatarul nu stie daca poate plati impozitul pe suma incasata pentru chirie in numele sau prin declaratia unica si ce calitate are in contractul de inchiriere ,(adica daca se poate numi proprietar) Multumim!
Am o societate comerciala si vreau sa inchiriez un spatiu comercial de la o persoana fizica care are un contract comodat cu proprietarul spatiului .Va rog frumos ,vreau sa stiu daca pot sa fac contract de inchiriere cu alta persoana decat proprietarul spatiului
va multumesc!