Alexandru Surcel a scris:
Ați intrat într-un malaxor al organizării stupide de la Emag. Mie mi-au făcut o altă figură: mi-au adus mașina nouă de spălat, luată prin Rabla pentru electrocasnice, după ce au înlocuit-o, că pe prima au bușit-o în depozit, apoi nu vroiau să ridice mașina de spălat veche, deși Rabla mă obliga să o predau. Am rezolvat numai după ce am sesizat ANPC și structura din Ministerul Mediului care se ocupa de acest program.
Problema e următoarea: au mulți angajați care știu să facă 3 chestii și numai alea, iar de fiecare dată când îi contactați o luați de la început cu un alt angajat din ăsta. Și degeaba cereți să discutați cu vreun superior, nu se va întâmpla.
Deci, sesizare la ANPC și eventual instanța de judecată!
Am sa vad ce rezolv si cu ANPC , sper sa nu dau de alti idioti si pe acolo.... Suma nu-i o avere(310lei) , acum am realizat ce multi idioti sunt in conducerea emag, am mai avut probleme cu ei , chiar cu o masina de spalat anu trecut luata prin rabla, mi-au avariat-o pe drum si mi-au anulat comanda implicit si tichetu rabla, dar am rezolavt-o prin telefon cu ei, mi-au trimis alta si au pus ei reducere 400lei ca si cum as fi folosit inca o data tichetu.... Vad ca de data asta cu returul am nimerit numai idioti....