Ehe, de cate nu s-a chemat politia, chiar s-au facut si reclamati catre acest individ care locuieste aici.. a zis ca poate sa vina politia sa-i dea amenda cat vrea ca nu i pasa.. au venit chiar de doua ori echipajele de jandarmi deoarece se luase in gura cu echipajul de politie si acest individ le-a adresat injurii, acum 2 saptamani a venit unul la poarta si a iesit mare scandal.. s a lasat cu bataie si i au stricat gardul unui vecin (i au luat lemnul din care era facut gardul sa se bata cu el :)) ).
Pe mine ma intereseaza sa-i gasesc familia vecinului care a decedat, ei habar n au ca fratele lor a murit.. daca ar afla cel mai probabil ar veni aici si ar reusi sa il dea afara din casa pe acest individ si sa faca succesiunea / mostenirea pentru a nu mai avea probleme.
Casa nu a fost vanduta, in familie au avut probleme si nu s-a inteles bine cu cei din familia sotiei sale, au fost oameni cu probleme.. cu legea, cu bautura, samd. Un stra-stra nepot de al sotiei sale sta la 40km si a fost contactat de moartea vecinului de catre o vecina care are magazin alimentar, stra-stra nepotul asta a venit rapid si a luat actele casei (si alte lucruri personale de ale lui,, inclusiv telefonul decedatului) iar apoi a dat o spre chirie. Am discutat cu acest nepot si i-am spus ca ar trebui sa ia legatura si cu familia domnului decedat ca sa faca succesiunea si mostenirea, acesta a spus ca este unicul mostenitor si sa nu indraznesc sa-i caut familia (am fost amenintat). A vrut sa faca o manevra cu actele si sa o treaca pe matusa lui ultima decedata, dar aparent a fost refuzat de avocat. Mentionez ca nu doar eu am fost amenintat ci si ceilalti vecini ca daca indraznim sa-i cautam familia domnului, o sa patim ceva rau.
Pentru a obtine chirie nu se merge pe acte cum ar trebuie legal ci se merge pe incredere deoarece se cunosc intre ei.
Salutare, locuiesc in apropriere de bucuresti intr-un cartier de case, un vecin a decedat acum aproximativ 2 ani, de aproape un an s-a mutat in casa lui un individ din ferentari iar saptamanal avem parte de scandal, batai, petreceri. Vecinul care a decedat nu a avut copii iar sotia lui a murit de mai bine de 15 ani, el mai avea frati si surori si nepoti.. stiu numele vecinului intreg, numele tatalui si al mamei sale, cunosc cnp-ul vecinului si data de nastere, ce masuri pot lua pentru a ii identifica familia? Nimeni din familia lui nu stie ca e decedat, ultima data a fost vizitat de unul dintre frati cu 5 ani in urma. Va multumesc pentru timpul acordat.