avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare, locuiesc in apropriere de bucuresti intr-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare, locuiesc in apropriere de bucuresti intr-un cartier ...

Salutare, locuiesc in apropriere de bucuresti intr-un cartier de case, un vecin a decedat acum aproximativ 2 ani, de aproape un an s-a mutat in casa lui un individ din ferentari iar saptamanal avem parte de scandal, batai, petreceri. Vecinul care a decedat nu a avut copii iar sotia lui a murit de mai bine de 15 ani, el mai avea frati si surori si nepoti.. stiu numele vecinului intreg, numele tatalui si al mamei sale, cunosc cnp-ul vecinului si data de nastere, ce masuri pot lua pentru a ii identifica familia? Nimeni din familia lui nu stie ca e decedat, ultima data a fost vizitat de unul dintre frati cu 5 ani in urma. Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Davidel1 , utilizator 16:16, 17 August 2022
Buna ziua!
Cu datele pe care le detineti mergeti la politie.Ei va vor rezolva problema.Dar,daca familia vecinului nu stie ca a decedat,atunci cum s-a mutat cineva in casa?Cine a vandut proprietatea?
Casa nu a fost vanduta, in familie au avut probleme si nu s-a inteles bine cu cei din familia sotiei sale, au fost oameni cu probleme.. cu legea, cu bautura, samd. Un stra-stra nepot de al sotiei sale sta la 40km si a fost contactat de moartea vecinului de catre o vecina care are magazin alimentar, stra-stra nepotul asta a venit rapid si a luat actele casei (si alte lucruri personale de ale lui,, inclusiv telefonul decedatului) iar apoi a dat o spre chirie. Am discutat cu acest nepot si i-am spus ca ar trebui sa ia legatura si cu familia domnului decedat ca sa faca succesiunea si mostenirea, acesta a spus ca este unicul mostenitor si sa nu indraznesc sa-i caut familia (am fost amenintat). A vrut sa faca o manevra cu actele si sa o treaca pe matusa lui ultima decedata, dar aparent a fost refuzat de avocat. Mentionez ca nu doar eu am fost amenintat ci si ceilalti vecini ca daca indraznim sa-i cautam familia domnului, o sa patim ceva rau.
Pentru a obtine chirie nu se merge pe acte cum ar trebuie legal ci se merge pe incredere deoarece se cunosc intre ei.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
Davidel1, utilizator
Am inteles.Atunci,puteti sa reclamati la politia locala pentru tulburarea linistii publice pe cei care locuiesc in casa.Sau sa sunati la 112 exact in momentul unei mari petreceri.
Ehe, de cate nu s-a chemat politia, chiar s-au facut si reclamati catre acest individ care locuieste aici.. a zis ca poate sa vina politia sa-i dea amenda cat vrea ca nu i pasa.. au venit chiar de doua ori echipajele de jandarmi deoarece se luase in gura cu echipajul de politie si acest individ le-a adresat injurii, acum 2 saptamani a venit unul la poarta si a iesit mare scandal.. s a lasat cu bataie si i au stricat gardul unui vecin (i au luat lemnul din care era facut gardul sa se bata cu el :)) ).
Pe mine ma intereseaza sa-i gasesc familia vecinului care a decedat, ei habar n au ca fratele lor a murit.. daca ar afla cel mai probabil ar veni aici si ar reusi sa il dea afara din casa pe acest individ si sa faca succesiunea / mostenirea pentru a nu mai avea probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! soția este din tg frumos și noi locuim în iasi. ... Crismaru 1955 Crismaru 1955 Bună ziua! Soția este din Tg Frumos și noi locuim în Iasi. Socri au murit și a rămas casa cu terenul aferent. Am fost 4 frati. Unul a murit în 2017 și ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu sau nu nico132 nico132 suntem coproprietari pe o casa si terenul aferent,eu am crescut in acea casa,acum varul meu vine intra,face scandal,injura etc....varul care nu este ... (vezi toată discuția)
Vecinii au distrus gardul despărțitor și au intrat în curte, de unde mi-au luat lucruri. este legal să facă asta? VMNICOLETA VMNICOLETA Buna ziua! Intre proprietatea mea si a vecinilor exista un gard despartitor facut de ei din tabla, neconform legii, nu au lasat cel putin 2 metri de la ... (vezi toată discuția)