avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Soția este din Tg Frumos și noi locuim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Soția este din Tg Frumos și noi locuim în Iasi. ...

Bună ziua! Soția este din Tg Frumos și noi locuim în Iasi. Socri au murit și a rămas casa cu terenul aferent. Am fost 4 frati. Unul a murit în 2017 și am rămas 3. Fratele cel mic are casa linga cea părintească. După ce a murit fratele care stătea în casa batrineasca, a stricat gardul dinspre el, a stricat niște anexe mai mici și a mutat gardul chiar linga casa batrineasca fără sa ne întrebe pe ceilalți 2 frati. A făcut o casa pe terenul ocupat fără acte, asta în pandemie cind lumea statea în casa. Acum mia venit proprie pe casa și teren începând din 2005.Mama a decedat tot în 2017. Ce ar trebui sa fac acum cu toate ca eu nu ma folosesc de nimic de acolo și trebuie sa plătesc impozit ca moștenitor chiar dacă moștenirea nu sa dezbătut. Este legala construcția făcută de fratele care e vecin cu casa batrineasca? Nu trebuia sa știm și noi sau cum sa dat autorizație de construcție? Dacă el deține tot noi ceilalți de ce mai trebuie sa plătim taxe? Ca doar primăria ia permis sa facă modificări și cu garduri.si cu casa noua. Ori el se folosește de ele și noi plătim taxe la primărie? Aștept un rascuns. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:36, 12 Mai 2023
De ce nu ați dezbătut succesiunea în ăștia 6 ani? Ce așteptați?
Faceți ordine în acte și în situația dvs juridica.
În momentul de față nimeni nu deține nimic și nu are calitatea sa nimic. Doar vorbe, ipoteze și discuții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune. Valushca Valushca Bunicul meu a decedat in anul 1995,sotia lui a decedat in anul 1980In urma lor au ramas 3 copii,doi baieti si o fata. Atunci cind s a casatorit primul copil ... (vezi toată discuția)
Mostenire sagetator1 sagetator1 buna ziua Am o intrbare daca ma puteti ajuta in legatura cu mostenire ......deci acum cam 40 de ani a murit tatal sotului {adica socrul] ,sotul meu fiind ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire alina arp alina arp Buna ziua , am nevoie de o informatie la care se pare ca din diverse motive nu putem avea acces . Este vorba de socrul meu ,in anul 1996 parintii au murit ... (vezi toată discuția)