avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate dona c

Activitate dona c

Multumesc frumos.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca.promitentul vanzator ar fi de acord sa prelungiti (amiabil la notar) desi nu cred atunci e ok pt dvs.In caz contrar nu prea mai aveti ce face stand in pasivitate atat timp.

Nu s-a facut nimic.Am un antecontract de vanzare-cumparare a unor mici terenuri extravilane.Fara finalizare si expirat.
multumesc frumos pentru raspuns.
Oare pot sa reinoiesc antecontractul acum?
De 11 ani nu a mai fost reinoit.

Adrian ALBU a scris:

Trebuie să verificați clauzele contractului și apoi, dacă mai sunteți în termen, să-l notificați să se prezinte pentru autentificarea actului. De șa încheierea antecontractului ați încheiat vreun act adițional pentru prelungirea termenului de încheiere a contractului de vânzare-cumpărare ?

CE S-A MAI INTAMPLAT IN SITUATIA DUMNEAVOASTRA?pute-ti sa imi recomanda-ti avocatul care va rezolvat?Multumesc.
Buna seara.Va rog sa ma indrumati ce se poate face in urmatoarea situatie:
in 2005 am semnat un antecontract de vanzare -cumparare pentru terenuri extravilane.nici pana acum acest document nu a fost finalizat.Vanzatorul gaseste motive .Eu cum pot sa aflu daca aceste terenuri mai sant in posesia lui sau ce trebuie sa fac ca sa finalizeze acest document?I-am platit suma totala.VA MULTUMESC ANTICIPAT.