avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate visan elena

Activitate visan elena

Răspuns la discuția Demisie in perioada CIC
Va multumesc din suflet
Răspuns la discuția Demisie in perioada CIC
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri,i-am transmis prietenei mele,si a spus ca nu este nici o problema daca nu mai beneficiaza de somaj,ei ii era teama ca nu va mai beneficia de indemnizatie,a crezut ca i se va anula dosarul depus,Mentionez ca ea a depus acel dosar la inceputul lunii august ,iar la sfarsitul lunii a fost contactata de catre reprezentantul magazinului.
Va multumesc inca o data, sunteti de mare ajutor.
Răspuns la discuția Demisie in perioada CIC
Multumesc pentru raspuns. Ideea e ca acea firma unde lucra a inchis magazinele pe care le avea in Romania si ea a fost chemata de catre director si i s-au dat niste alternative. Primul a fost ca acele salarii compensatorii ,asa cum primeau colegii ei, ea le-ar fi primit dupa terminarea Cic-u de 2 ani,sau sa isi dea demisia si primea un bonus ce acopereau cei 2 ani de Cic o data cu ceilalti cleg care isi primeau si eu compensatiile.
Am inteles de la ea ca a semnat niste acte din care rezulta ca va primii si ea banii.
Daca si-a dat demisia dupa ce a depus actele pentru indemnizatie ,trebuie sa mearga undeva sa anunte ca a demisionat?
Buna ziua, am o rugaminte ,a o prietena care a nascut anul acesta in luna iunie,si a depus actele pentru indemnizatie crestere copil,dar firma la care a lucrat a dat faliment. A fost chemata de catre director sa faca o cerere de demisie,intrebarea este daca a completat cererea de demisie ,dar ea este in CIC mai beneficiaza de indemnizatie? Prietena mea a lucra 12 luni inainte sa nasca .