Va multumesc din suflet pentru raspunsuri,i-am transmis prietenei mele,si a spus ca nu este nici o problema daca nu mai beneficiaza de somaj,ei ii era teama ca nu va mai beneficia de indemnizatie,a crezut ca i se va anula dosarul depus,Mentionez ca ea a depus acel dosar la inceputul lunii august ,iar la sfarsitul lunii a fost contactata de catre reprezentantul magazinului.
Va multumesc inca o data, sunteti de mare ajutor.
Multumesc pentru raspuns. Ideea e ca acea firma unde lucra a inchis magazinele pe care le avea in Romania si ea a fost chemata de catre director si i s-au dat niste alternative. Primul a fost ca acele salarii compensatorii ,asa cum primeau colegii ei, ea le-ar fi primit dupa terminarea Cic-u de 2 ani,sau sa isi dea demisia si primea un bonus ce acopereau cei 2 ani de Cic o data cu ceilalti cleg care isi primeau si eu compensatiile.
Am inteles de la ea ca a semnat niste acte din care rezulta ca va primii si ea banii.
Daca si-a dat demisia dupa ce a depus actele pentru indemnizatie ,trebuie sa mearga undeva sa anunte ca a demisionat?
Buna ziua, am o rugaminte ,a o prietena care a nascut anul acesta in luna iunie,si a depus actele pentru indemnizatie crestere copil,dar firma la care a lucrat a dat faliment. A fost chemata de catre director sa faca o cerere de demisie,intrebarea este daca a completat cererea de demisie ,dar ea este in CIC mai beneficiaza de indemnizatie? Prietena mea a lucra 12 luni inainte sa nasca .