avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate Alex P

Activitate Alex P

Seara buna
Am inteles, ok, va multumesc
Iertati-ma dar nu inteleg. Ce treaba are prescriptia cu un credit in curs pe care il platim la comun de 9 ani.. si mai avem inca 15 de platit, noi fiind căsătoriți, locuind in aceasta casa in continuare? Despre ce prescriptie vorbiti? Nu am informatii despre asa ceva, de asta intreb.
ps: sunteti avocat, sau notar?
Multumesc.
Cu stima
Au fost facute imbunatatiri majore in acest timp (centrala termica, parcare, electrocasnice multiple, mobila si multe altele) dar nu am chitante, decat izolat doar la cateva.
Dar din punctul de vedere al ratelor si celor 10k euro platiti in avans, acesti bani nu se iau in considerare? Eu daca plec, plec cu buza umflata cum se zice? Mentionez ca apartamentul nu ma intereseaza, mai ales ca aici stau si copiii.
Practic, am platit ratele 8 ani + 1 an inainte de casatorie, de cand m-am mutat fizic cu ea in apartament + imbunatatirile mai sus mentionate.
Daca plec, nu ar ttebui sa fiu despagubit cu acei bani investiti? Nu mai spun si faptul ca veniturile mele au fost considerabil mai mari decat ale ei, iar posibilitate de economii nu au existat, mereu au fost cheltuiti bani pana la ultimul leu an de an.
Multumesc
Sotia a facut un credit prima casa cu fostul sot, a divortat si ne-am casatorit, ea ramanand singurul titularul total in acte, dar platit la comun acum, avem 2 copii. La divort am vreun drept la ce am platit pana acum?
Creditul a fost facut in 2010, divort ea in 2012, casatorit cu mine in 2014, intre timp s-au nascut si cei 2 copii ai nostrii.
Am platit ratele impreuna, ba chiar am dat si in avans dupa casatorie 10.000 euro la banca, sa mai eliminam din dobanzi si sa mai platim anticipat. Mai sunt 15 ani din credit.
Va multumesc pentru lamuriri