avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria34

Activitate anamaria34

Bună ziua, am condus o mașină proprietarul mașini mi a încredințat o și intr un moment de ne atenție am intrat cu laterala intr un parapet eu am spus sa facem jumate jumate bani deoarece fiind începătoare aveam permisul de o zi era noapte nu trebuia sa ma lase să conduc și mi a spus ca sa ii dau bani pe toată mașina a ținut o cu scandal ca altfel mă da in judecata, ce se poate întâmpla dacă se ajunge acolo?
Buna dimineața, ma refer dacă mai este dosaru penal în cazier

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,
Cazierul dumneavoastra nu va cuprinde nicio mentiune.
Renuntarea la urmarirea penala nu va fi mentionata in cazierul judiciar.

Bună dimineața, am o întrebare. Dacă s a confirmat renunțarea la urmarirea penală dar încă nu ne a venit nici o citație acasă cum ca s a terminat, dosarul penal mai apare în cazier?
Chiar dacă sunt minora?

gi-jane2 a scris:

Nu e.

Am înțeles, dar totuși dacă nu vin și părinți este o problema?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este o solutie de netrimitere in judecata. Procurorul a dispus renuntare la up si a trimis ordonanta la judecator pentru confirmare. Pentru dvs este in regula.

Ar fi o problema dacă ei nu ar veni?

gi-jane2 a scris:

Ar fi bine.

Am înțeles mulțumesc.
Este nevoie sa merg cu un părinte?

gi-jane2 a scris:

E de bine, se renunta la urmarirea penala, nu vor fi repercursiuni.

Buna ziua, ma puteți ajuta va rog cu un sfat? În urma cu ceva timp am furat din kaufland niște obiecte în valoare de 300 lei (fapt pe care îl regret) am primit o citație cum ca trebuie sa plătesc 100 lei apoi încă o citație în care ma anunță că sunt chemata în instanta pentru ,,confirmare renuntare urmaririe penala" ce inseamna asta? Ar trebuii sa ma îngrijorez?
Țin sa precizez ca sunt minor