avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună dimineața, am o întrebare. Dacă s a confirmat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună dimineața, am o întrebare. Dacă s a confirmat renunțarea ...

Bună dimineața, am o întrebare. Dacă s a confirmat renunțarea la urmarirea penală dar încă nu ne a venit nici o citație acasă cum ca s a terminat, dosarul penal mai apare în cazier?
Cel mai recent răspuns: anamaria34 , utilizator 09:47, 9 Septembrie 2022
Buna ziua,
Cazierul dumneavoastra nu va cuprinde nicio mentiune.
Renuntarea la urmarirea penala nu va fi mentionata in cazierul judiciar.

Buna dimineața, ma refer dacă mai este dosaru penal în cazier

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,
Cazierul dumneavoastra nu va cuprinde nicio mentiune.
Renuntarea la urmarirea penala nu va fi mentionata in cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor ! am fost prins cu droguri asupra mea, ulterior ... andreiteseleanu97 andreiteseleanu97 Buna ziua tuturor ! Am fost prins cu droguri asupra mea, ulterior s-a confirmat ordonanta de renuntare la urmarirea penala. Am primit o citatie in legatura ... (vezi toată discuția)
Am sustras din magazinul kaufland , produse in valoare de 270 ... ElenaConstantinqwety ElenaConstantinqwety Am sustras din magazinul Kaufland , produse in valoare de 270 lei , le am băgat in ghiozdan îndreptându ma spre casele self service unde am plătit un ... (vezi toată discuția)
Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt ... Miruna61 Miruna61 Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt chemată în instanța pentru renunțare umărire penală. Țin sa Menționez ca am 16 ani, și ... (vezi toată discuția)