avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua tuturor ! Am fost prins cu droguri asupra ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua tuturor ! Am fost prins cu droguri asupra mea, ulterior ...

Buna ziua tuturor !
Am fost prins cu droguri asupra mea, ulterior s-a confirmat ordonanta de renuntare la urmarirea penala.
Am primit o citatie in legatura cu “confiscarea speciala”, presupun a acelui drog.
Am inteles ca in urma incetarii urmaririi penale , nu sunt mentiuni in cazierul judiciar. Intrebarea mea este daca in urma acestei confiscari exista riscul de a aparea mentiuni pe cazier.
Multumesc frumos si o zi buna va doresc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:00, 17 Septembrie 2020
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum canabis festival muzica paulalex paulalex Buna ziua! Am fost prins la untold in aceasta vara la intrare cu 2 tigari rulate. In octombrie am fost sunat de cei de la crima organizata sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala LaviniaDD LaviniaDD Buna ziua! vreau sa spun de la inceput ca nu am nici o cunostinta despre tot ce inseamna legislatie sau probleme penale. Dar am o persoana apropiata mie care ... (vezi toată discuția)
Calitate de intimat proces penal intrebarea131 intrebarea131 Buna ziua, am fost chemat in calitate de intimat intr-un dosar pentru confiscare speciala (art. 315 lit. c NCPP), detinere de droguri de risc pentru consum ... (vezi toată discuția)