adrian@13 a scris:
Bună seara! Ați fost citată deoarece parchetul a propus renunțarea la urmărirea penală. Aceasta soluție trebuie sa fie confirmată de un judecător. Este normal sa fiți citată pentru că vă privește pe dumneavoastră și fapta pe care ați făcut-o. Dacă instanța acceptă propunerea parchetului (de regula o confirmă) atunci veți scăpa în cel mai ușor mod posibil și fără repercursiuni penale. În această situație nu vi se va aplica nicio pedeapsă, însă trebuie să aveți grijă pe viitor. În procedura de confirmare a renunțării la urmărirea penală nu puteți primi nicio amendă și nici nu se poate dispune internarea într-un centru de reeducare.
Va mulțumesc mult pentru răspuns!
Dar dacă instanța nu confirma propunere parchetului? Ce o sa se întâmple mai departe?
Trebuie sa îmi iau un avocat neaparat ca sa ma prezint acolo?
Am foarte multe întrebări pentru ca sunt speriata și nu vreau sa pățesc ceva rău, părinții mei spun ca o sa fie bine, dar am citit mai multe informații pe net și scria ceva și de internare la un centru de detenție. De asta îmi e cel mai frica…
Nu vreau sa fiu luată de lângă părinții mei, nu pot trăi fără a fi acasă lângă ei. Chiar nu stiu ce a fost in capul meu când am făcut asta. Abia ma pot liniștii…