in primul rand as vrea sa va spun ca imi e tare rusine de ceea ce am facut si sunt foarte speriata de ceea ce va urma...
ieri, marti 13 ianuarie, am fost intr-un supermarket de unde am furat o multime de lucruri scumpe( cosmetice, parfumuri, dulciuri, chiar si o pulpa , cascaval, sunca..) o parte dintre ele vroiam sa le dau sub forma de cadouri unor medici la care merg destul de des si carora nu le-am dat nimic, pt.ca nu mi-am permis, altele erau pt. consumul familiei. am fost inregistrata de camerele video asa ca, dupa ce am platit la casa doua produse pe care le-am pus pe banda, am fost chemata de agenta de paza pt. control. aveam produsele in buzunare la geaca si in geanta. au fost chemati jandarmii, s-au luat toate produsele, am platit doar un fard, un ruj si niste batoane kinder(atatia bani aveam) care aveau ambalajul deteriorat. ni s-au luat declaratii mie si agentei de paza si mi s-a spus ca o sa fiu citata. nu stiu de cine si nici cand, probabil ca de politie, nu? imi pare foarte rau ca la 41 ani am facut asa ceva si imi pare foarte rau ca am pus-o pe fiica mea, handicapat gr.1, in asa situatie (pentru ca era si ea cu mine). VA ROG DIN SUFLET, spuneti-mi si mie care sunt demersurile care se fac, unde voi fi chemata la politia de cartier sau la judeteana, ce mi se poate intampla si cine hotaraste pedeapsa mea, daca aceasta fapta va avea efect asupra cazierului (eu sunt insotitor de handicapat si mi se cere cazier). nu stiu ce ar fi mai bine sa fac, sa astept sa fiu chemata sau sa ma duc eu singura (dar nici nu stiu unde...) n-am avut niciodata nici un fel de probleme cu politia si nu stiu nimic despre asta. am 3 copii si o relatie de concubinaj care speram sa devina casatorie, de aceea in afara de mine si fiica mea care era cu mine, nimeni nu stie ce s-a intamplat si nici nu as vrea sa afle...
Cel mai recent răspuns:
ContSters75280 , utilizator
10:33, 16 Ianuarie 2009