koleus a scris:
......................parerea mea ca o atitudine sincera si de colaborare cu organele de cercetare penala, o sa va ajute foarte mult, pacat ca fiica dvs a trebuit sa asiste la o asa scena penibila. Chiar daca are un handicap nu trebuie incurajata sa faca astfel de gesturi.............cautati solutii sa castigati bani in mod cinstit, mai ales ca aveti 3 copii ...........probabil nu este pentru prima data privind prejudiciu. Apropo , cati ani are fiica dvs si daca este implicata mai mult decat ne-ati relatat, ptr ca aceste elemente conteaza la stabilirea incadrarii.
nu vreau sa imi gasesc scuze, vreau doar sa va relatez un pic viata mea:sunt singura, am doi copii in intretinere din care unul cu handicap grav si unul de 5 ani, sunt insotitor de handicapat si chiar trrebuie sa o insotesc pe fiica mea oriunde , ma duc cu ea zilnic la fizioterapie, chinetoterapie, facultate, stau cu ea acolo pt ca nu poate sa faca aproape nimic singura, adica sa se incalte, imbrace...), am un salariu de 550 lei, locuiesc cu chirie. Am lucrat "la negru" doi ani, cu inca 5oo lei, pana acum o jum. de an cand m-a bagat in CFS,, am tras de 3 salarii care erau restante timp de patru luni, imi dadea cate 20 lei pe zi _ca trebuia sa inteleg ca nu are sefu' bani_, iar in timpul cat am lucrat nu s-a ocupat nimeni de fiica mea, nu s-a mai mers la nici un medic, astfel ca boala ei ( care este progresiva - i se atrofiaza muschii- ) si-a putut "face de cap", am remuscari si pt asta pt ca mi s-a spus ca nu trebuia facuta nici un fel de pauza si ca daca am fi "lucrat" incontinuu, nu ar fi avut voie sa ajunga asa (cel putin mainile), mai am grija si de un baietel ( atunci can imi termin programul cu ea, si mai fac si curatenie la cineva o data pe saptamana, dar oricum nuam cum sa imi acopar datoriile lunare...in fine, mi-am spus si eu un pic "of-ul" aici, sper sa nu deranjeze pe nimeni...