avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Craxxx

Activitate Craxxx

Nu am cuvinte sa va mulțumesc indeajuns

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Exista un avocat din oficiu si puteti eventual cand se va stabili o data la instanta de judecata, fiind prezenta in sala, cand se striga cauza sa vedeti cine este avocat si sa luati legatura cu dansul pentru a afla mai multe in calitate de iubita daca familia nu va informeaza.

Mulțumesc din suflet pentru răspuns,mă.voi gândi ce sa fac deoarece deocamdată nu dispun de bani ,mulțumesc încă o data

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Probabil inainte cu cel putin 7 zile de expirarea perioadei mandatului de 30 zile, va aparea tot pe portalul instantelor propunerea de prelungire a mandatului de arestare. Cautati in perioada respectiva tot la fel cu numele lui si veti vedea cand se stabileste data si ora la instanta. Atunci il puteti vedea. Eventual daca avocatul din oficiu a contestat arestarea, la tribunal in instanta la fel il puteti vedea.Verificati mereu portalul instantelor.

Știu că este ținut la ipj 30 de zile cu arestare preventivă așa apare pe internet ,eu când îl pot vedea apare tot la.dosare penale când îl judecă?nu fac parte din familie și nu îmi zic nimic cei de acolo
Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină și nu are carnet de conducere are 30 de ani era treaz ,imediat din câte am înțeles l a prins poliția,nu are antecedente,i au dat 30de zile ce se poate întâmpla.cu el ?va rog ajutați ma cu o idee sau o situație asemanatoare,nimeni nu îmi spune nimic deoarece nu mă împac cu mama lui ,sunt disperata,cum pot afla când e procesul ?Apare unde scrie și de dosare penale ?