Bună ziua
Cum se face succesiunea după tata , imobilul este luat impreuna cu soția acestuia în timpul căsătoriei ! Din căsătorie au rezultat 2 copii minori dar mai exista și un copil din prima căsnicie a tatălui !
Buna ziua
Cum se poate dovedi un bulling la locul de munca ? Sunt angajata la o firma privată din 2006 și de 2 ani trăiesc la locul de munca o Hărțuire și o marginalizare din partea șefului de magazin ! Împreuna cu cele 2 colege ale mele ma exclud total , nu îmi sunt Comunicate nici un fel de informație ce tine de activitatea firmei și din păcate nu mai pot nici sa îmi fac treaba bine deoarce mi se reproșează ca nu îmi fac bine treaba !
In cadru companiei unde eu lucrez se fac frecvent greșeli cu pontajul atunci când eu figurez in concediu medical ! Eu figurez cu orele lucrate pe fluturașul de salariu in condițiile in care orele mele de concediu nu sunt trecute pe fluturaș ! Am cerut explicații de situațiile semnalate și mi s-a zis ca pontajul a fost transferat deja ( se face electronic ) și de asta eu apar frecvent cu diferențe retroactive pe fluturaș !
Va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat ce se poate face in cazul acesta ! Într-un an de zile 3 fluturași sunt cu dif retroactive semnalate mai sus !