avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua In cadru companiei unde eu lucrez se fac ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua In cadru companiei unde eu lucrez se fac frecvent greșeli ...

Buna ziua

In cadru companiei unde eu lucrez se fac frecvent greșeli cu pontajul atunci când eu figurez in concediu medical ! Eu figurez cu orele lucrate pe fluturașul de salariu in condițiile in care orele mele de concediu nu sunt trecute pe fluturaș ! Am cerut explicații de situațiile semnalate și mi s-a zis ca pontajul a fost transferat deja ( se face electronic ) și de asta eu apar frecvent cu diferențe retroactive pe fluturaș !
Va rog sa ma ajutați și pe mine cu un sfat ce se poate face in cazul acesta ! Într-un an de zile 3 fluturași sunt cu dif retroactive semnalate mai sus !

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 9 Septembrie 2022
Sesizati ITM-ul local ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Copie de pe pontaj adamgoon adamgoon sunt lucrator universal la carrefour express decebal ...si am cerut o copie de pontajul lunii octombrie (am solicitat-o verbal copia) si responsabilul de ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri sefi Cornelvladescu Cornelvladescu Buna ziua, povestea mea este un pic mai lunga, asa ca sper sa va faceti timp pentru a o citi pe toata si a imi da un sfat, v-as fi foarte recunoscator. ... (vezi toată discuția)