avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program ...

Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24?
Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de sărbători legale, sunt calculate la norma de lucru lunară ?
Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:52, 8 Noiembrie 2021
Se plătesc numai zilele lucrătoare.
Mulțumesc de răspuns !
Prin urmare , dacă medicul eliberează un concediu medical începând de vineri , iar angajatul ar trebui să lucreze sâmbăta și duminica , acesta rămâne descoperit ca număr de ore pe Weekend ! Cum se completează atunci orele până la norma obligatorie ?
Nu se recuperează acele ore întrucât in pontaj va figura în concediu medical.
Nu sunt trecute in pontaj ! Am fost in concediu medical , începând de vineri , 7 zile . Angajatorul a trecut in pontaj doar 5 zile, cele lucrătoare.Sambata si duminica nu . Iar pentru a completa diferenta de ore , mi-au pontat 1 zi din concediu de odihna !
Iar pentru a completa diferenta de ore , mi-au pontat 1 zi din concediu de odihna !

Nu este corecta o astfel de compensare. Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Concediul medical weekend daniela boca daniela boca daniela boca Utilizator 09:48, 12 Septembrie 2018 Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)