avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt asistent medical, însemnând că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt asistent medical, însemnând că îmi desfășor ...

Bună ziua! Sunt asistent medical, însemnând că îmi desfășor activitatea în ture atât ziua cât și noaptea precum și în weekend și sărbătorile legale. As dori să știu cum se plătesc cele 4 zile concediu medical de care am beneficiat în perioada 20-23 februarie (joi,vineri, sâmbătă și duminică ) mai ales că pe graficul de activitate eram de serviciu sâmbătă tură de zi (12 ore) iar duminică tură de noapte (tot 12 ore)! Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 23 Februarie 2025
Se platesc doar zilele de joi si vineri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se calculează zilele de concediu medical la program ... Georgiana Toflea Georgiana Toflea Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)