Va prezint urmatoarea situatie: in urma succesiunii, sora mea si cu mine am dobandit drept de proprieatate asupra unui vehicul Dacia 1310, care a apartinut tatalui nostru (decedat in 2006). Mama a renuntat la partea ei in favoarea noastră. Pentru ca eu si sora mea avem domiciliul in judete diferite, am imputernicit-o pe mama noastra sa caseze vehicului in vederea obtinerii tichetului Rabla. Valabilitatea procurii este pana in 2026. Pentru ca starea de sanatate a mamei s-a deteriorat, am decis impreuna cu sora mea sa fiu eu imputernicit pentru a ma ocupa de actele necesare aferente programului Rabla 2025.
Va rog sa-mi comunicati care sunt pasii care trebuie urmați în vederea obtinerii tuturor documentelor necesare programului Rabla 2025.
Buna ziua,
In urma cu cateva zile, primaria a montat stalpi d eiluminat si pe strada unde detin un teren. Unul dintre stalpi a fost montat chiar in mijloc, in dreptul terenului.
In urma discutiei avute cu functionarul institutiei, acesta mi-a comunicat ca stalpii sunt montati la 1,5m fata de proprietate si la distante egale (distantele nu sunt egale).
Acel stalp se poate muta la limita de proprietate prin cale amiabila sau este nevoie de actiune in instanta?