avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: in urma ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: in urma succesiunii, ...

Buna ziua,

Va prezint urmatoarea situatie: in urma succesiunii, sora mea si cu mine am dobandit drept de proprieatate asupra unui vehicul Dacia 1310, care a apartinut tatalui nostru (decedat in 2006). Mama a renuntat la partea ei in favoarea noastră. Pentru ca eu si sora mea avem domiciliul in judete diferite, am imputernicit-o pe mama noastra sa caseze vehicului in vederea obtinerii tichetului Rabla. Valabilitatea procurii este pana in 2026. Pentru ca starea de sanatate a mamei s-a deteriorat, am decis impreuna cu sora mea sa fiu eu imputernicit pentru a ma ocupa de actele necesare aferente programului Rabla 2025.

Va rog sa-mi comunicati care sunt pasii care trebuie urmați în vederea obtinerii tuturor documentelor necesare programului Rabla 2025.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Radierea unui vehicul mostenit in cazul programului rabla 2011 RBaceanu RBaceanu Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)
Cum vand masina mostenita? manuama manuama Buna ziua! In urma cu un an tatal meu a decedat si am mostenit masina lui prin certificat de mostenitor eu si sora mea(cele doua fiice),Pe cartea de identitate ... (vezi toată discuția)
Procura reprezentare succesiune ileana67 ileana67 Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: mama mea este decedata,bunicii din partea mamei sunt decedati si ei, in acest caz,eu si sora mamei mele fiind ... (vezi toată discuția)